Listen to Samana Rising on Spotify:

Listen to Samana Rising on Tidal:

Upcoming Shows

Samana Rising

Randaberg Arena, Torvmyrveien 24, 4070 Randaberg

Landsbyfesten 2020 i Randaberg Arena lørdag 25. april 2020. The September When kommer til Randaberg!! Dette er STORT.

The September When, med Morten Abel i spissen, er ett av sin generasjons mest definerende norske band. Bandet står bak en imponerende rekke udødelige hits, og i 2020 kommer de til Randaberg. Med slipp av klassiske album som "Huggermugger", "One Eye Open" og "Mother I’ve Been Kissed", satte The September When en ny standard for norsk rock, og ga oss låter som "Bullet Me", "Cries Like A Baby" og "Can I Trust You", for å nevne noen få. Musikken har vist seg å tåle tidens tann bemerkelsesverdig bra, og det er rett og slett en sann fryd å ha dem til Landsbyfesten i Randaberg. Tre av fem album gikk inn som #1 på VG-lista, og bandet ble kåret til Årets Spellemann i 1993. Det er en stor glede å ha et av Norgeshistoriens største band i RANDABERG.

LEIF & KOMPISANE I over trettifem år har Leif Nilsen underholdt det norske folk. Først som trommeslager i MODS og så med sitt eget band, Leif & Kompisane. Man trenger ikke å forklare stort mer om Leif. Med Leif blir det FEST OG ALLSANG.

Samana Rising Samana Rising ble dannet høsten 2015. Bandet er kjent for et lydbilde der de blander ulike stilarter som rock, pop, blues og soul for å skape sin egen musikksjanger. Samana Rising er aktive på konsertscenene rundt Stavanger og omegn. Vi gleder oss!

Follow us on: